TEL: +1800 9090 800
Your FASHION YOUR WAY with over 50% discount!

Nincsenek termékek a kosárban.

A valaha volt leggyorsabb és legerősebb Xbox

  • 2020.11.16.

Elkészült az Microsoft negyedik generációs konzolja a Xbox Series X.
A legújabb AMD Zen 2 CPU és RDNA 2 GPU architektúrával felszerelt gépeknek a piacon nincsen ellenfele tudásban, erőben.
Az elején található : lemezolvasó, és annak a lemez ki/be kapcsoló gombja, bal felső sarokban található Xbox logo ami be/ki kapcsoló gombként funkcionál, illetve található még egy USB 3.2-es port.
Xbox Series X kontroller az elődjét külső dizájnt koppintja de sokkal kifinomultabb a megjelenése , és egy plusz gombot is felfedezhetünk.Külön dedikált gomb , amely az Xbox Series vezérlő közepén van.
A Megosztás gomb ötlete nem új keletű – mind a PS4, mind a Switch rendelkezik velük -, és még könnyebbé teszi a képek és a rögzített videók megosztását az új rendszeren. Fejlesztett rezgőmotorokon, és ez által Triggereken is érezhető az ellenállás például lövésnél picit felkeményednek vagy autós játékban fékezésnél érezhető az ABS működése rezgőmotorok által.
Xbox Series X hardveres gyorsítású raytracinget is támogat, amely valósághűbb fényeket, árnyékokat és tükröződéseket képes megjeleníteni. Az AMD legújabb RDNA 2 architektúrája jelentősen növeli a teljesítményt és a hatékonyságot a korábbi architektúrákhoz képest, valamint új hardveres gyorsítási képességeket is kínál. Az új rendszerchip (SOC) és az Xbox Velocity Architecture együtt gondoskodik a sebességről, az 1TB-os SSD és a CPU pedig a kezedbe adja a kormányt, így 1 perc alatt 120 FPS-re gyorsíthatsz.
Az 1TB-os SSD-ből 802GB tárhelyet lehet felhasználni amire bőségesen lehet játékokat telepíteni. A konzol képes 4K 60FPS , FullHD 120FPS Felbontásra is. Az SSD-nek hála betöltési sebesség redukálódik , így hamarabb tudunk játékainkkal játszani mint az előző kiadott konzolon.

Xbox Mobile alkalmazással, az Xbox Game Pass alkalmazással vagy a Microsoft Store használatával könnyen vezérelhetjük a távoli funkcióval és bárhonnan is bekapcsolható a konzol, van lehetőség, hogy a programokat streamelve a telefonunkon játszunk. Ma már nem feltétlenül kell a konzol előtt ülnünk, hogy játszhassunk a rajta lévő játékainkkal.

Műszaki Adatok :

AMD Zen 2 (egyedi)  8X mag @ 3,8 GHz

Memória: 16 GB GDDR6 320 bites busz

Belső tárhely: 1TB egyedi NVME SSD

Bővíthető tárhely: Az Xbox Series X konzol által támogatott 1 TB-os Seagate bővítőkártya pontosan egyezik a belső tárolóval (külön vásárolható meg)

Játékfelbontás: Valódi 4K @ 60 FPS, akár 120 FPS, akár 8K HDR

Hang: Dolby Digital 5.1, DTS 5.1, Dolby TrueHD és Atmos, akár 7.1 L-PCM
HDMI: 1x HDMI 2.1 port
USB: 3x USB 3.1 Gen 1 port
Ethernet: 802.3 10/100/1000
Méretek: 15,1 cm × 15,1 cm × 30,1 cm Tömeg: 4,5 kg.