TEL: +1800 9090 800
Your FASHION YOUR WAY with over 50% discount!

Nincsenek termékek a kosárban.

Gamerek Laptopja : Acer Nitro !

  • 2021.02.04.

A Nitro sorozat gépeit egytől egyig komoly teljesítményű, akár felsőkategóriás Intel / AMD® Ryzen™ processzorok és NVIDIA® GeForce® videó kártyák hajtják, hogy mindig gördülékeny teljesítményt nyújtsanak professzionális munkához, valamint kirobbanó energiát a legkomolyabb grafikával rendelkező játékokhoz. Ehhez hozzájön még az akár 1 TB háttértár és egy villámgyors SSD meghajtó is, mely biztosítja, hogy a rendszer mindig ugrásra készen álljon.
A tökéletes képi megjelenítésért Full HD IPS kijelzők felelnek, míg a páratlan hangzásról a DTS® X:Ultra hangrendszer gondoskodik.

Kijelző méret:            FHD IPS                 Frissítés / válasz idő:                Fényerőssége:

15.6 / 17.3              1920 x 1080                 144Hz / 3ms                   300 nits

Kijelző

Fedezze fel a játékokat részletesebben a 17,3 vagy 15,6 hüvelykes FHD IPS kijelzőn. Élvezd a sima, elmosódásmentes játékmenetet 144Hz-en   3ms válaszidővel  . Keskeny keret kialakításnak köszönhetően 80%-ra emeltük a képarány .  A 72% NTSC  kijelző és 300 nits fényerő használatával élethűbb színeket jelenítettünk meg.


Dupla hűtés

Nagy teljesítmény következményeként létre jövő hőt a laptopban található iker ventilátor képes lehűteni .Kapcsolja be a CoolBoost™ funkciót a ventilátorok maximális sebességének növeléséhez, így nagyobb ventilátorsebességet érhet el, és nagy teljesítményű használatkor fokozott hűtést biztosíthat. Beállíthatja a számítógép CPU és GPU-ját hűtő ventilátorok teljesítményét. Három szint áll rendelkezésre: [Auto] (Automatikus) (alapértelmezett), [Max] (Maximális) és [Custom] (Egyéni). Ha a [Custom] (Egyéni) beállítást választja, megjelenik két csúszka, amelyekkel egymástól függetlenül állíthatja be a CPU és a GPU hűtését.

A készülékház masszív, ugyanakkor vékony kialakítású, amely egy sejtelmes, piros színű billentyűzet megvilágítást kapott. Ehhez hozzájön még a szálcsiszolt alumínium hatású fedlap, amely igazán különleges, letisztult, prémium megjelenést kölcsönöz a notebooknak.

NVIDIA ® GeForce RTX ™ 30 sorozatú GPU-k

Ezek a GPU-k biztosítják a végső teljesítményt a játékosok és az alkotók számára. Ők powered by Ampere- NVIDIA 2 nd gen RTX architektúra új Sugárkövetés magok, Tenzor magok, és a streaming multiprocesszorok egy hatalmas ugrás a teljesítményt.


Acer Nitro 5 – AN515-55-56F5

15,6″ FHD 1920 x 1080 IPS kijelző, 144Hz képfrissítés!  Intel Core i5-10300H Quad Core  8GB DDR4 / 512GB PCIe NVMe SSD  NVIDIA GeForce GTX 1650 4GB GDDR6  HDD Upgrade Kit  Prémium kivitelezés és felszereltség  Fekete szín,