TEL: +1800 9090 800
Your FASHION YOUR WAY with over 50% discount!

Nincsenek termékek a kosárban.

Bemutatkozik az újjászületett MateBook D15

  • 2020.06.10.

 

Még Nagyobb Képernyő – Csak Neked! Vessz el a gyönyörű 15,6″-os IPS FullView kijelzőben. Egy lenyűgöző 87%-os kijelző-test aránnyal és keskeny oldallal, amely mindössze 5,3 mm-re lett csökkentve, tökéletes filmek nézésre, kreatívkodásra vagy a munkád elvégzésére.

Karcsú test, Lenyűgöző Kijelző. A hordozhatóságot szem előtt tartva, a karcsú fémtestű Huawei Matebook D15 R5 laptop, csak akár 1,53 kg és 16,9 mm vastag, így bárhol élvezheted a kifogástalan FullView kijelzőt, amikor csak szeretnéd. Érezd az Erőt! A HUAWEI MateBook D 15-t akár AMD Ryzen 7 processzor hajtja, amely felgyorsítja és javítja a teljesítményt. Az akár PCIe SSD háttértárral felszerelt és akár 8 GB-os duál csatornájú kialakítású DDR4 RAM-ot is tartalmazhat, ami által szédületesen gyors az olvasási és írási sebessége. Az akár AMD Radeon Vega RX 10 grafikus vezérlővel könnyedén elvégezheted a munkádat vagy szórakozhatsz, minden erőfeszítés nélkül.

Huawei Share. Egy egyszerű érintéssel az okostelefon és a Huawei MateBook “EGY” szuper eszközzé válik, még internet kapcsolat nélkül is. A telefonod képernyője megjelenik a laptopodon, amely lehetővé teszi a fájlok ide-oda áthelyezését a két eszköz között, valamint a laptopon lévő fájlok szerkesztését, miközben ugyanazzal a billentyűzettel és egérrel a telefonodról üzenetet küldhetsz a kollégáidnak. Ez az eszközök között együttműködés megkönnyíti az életed és a munkádat.

Energia a Zsebedben. A HUAWEI MateBook D 15 egy akár 65 Wattos C típusú USB töltővel, amely közvetlenül a zsebedbe illeszkedik, ezáltal útközben is töltheted. Optimális esetben mindössze 30 perc alatt 53%-ra képes feltölteni a laptop akkumulátorát. Emellett támogatja a gyorstöltést és az adatátvitelt a telefonodra.

Gyors reakció, Óriási hely! A HUAWEI MateBook D 15 két merevlemez hellyel rendelkezik, hogy a sebesség és az erő tökéletes kombinációját biztosítsa. Az SSD gyors reakcióidejét a HDD nagy tárhely kapacitásával kombinálhatja, így bármilyen feladatot könnyedén képes kezelni, legyen az üzleti vagy otthoni felhasználás. Kérdd vadonatúj HUAWEI MateBook D 15 laptopodat kettős tárhellyel!

Fedezd fel a Világot az Ujjlenyomatoddal. A HUAWEI MateBook D 15 bekapcsoló gombja beépített ujjlenyomat olvasóval rendelkezik, ezáltal egyetlen gombnyomással bekapcsolhatod és biztonságosan bejelentkezhetsz.

A szem védelméért. Élvezd zavartalanul hosszabb ideig a HUAWEI MateBook D 15 által nyújtott élményt. A TÜV Rheinland által tanúsított kijelző jelentősen csökkenti a szemet károsító kék fényt, hogy biztosítsa számodra a hosszú távú optikai élményt.

Tudd Biztonságban Magánéleted. Az innovatív elrejthető kamera diszkréten ül a billentyűzeten. Csak egy nyomással, csak akkor ugrik fel, amikor akarod. Hajtsd le újra, hogy megakadályozd a távoli hozzáférést és megőrizd biztonságodat.

Csatlakozz a Több Lehetőségért. A vékonysága ellenére is, a HUAWEI MateBook D 15 funkciógazdag portokat kínál a tényleges felhasználás különböző céljaira, így nem kell tovább magaddal hordoznod az adaptereidet.


További részletekért keresse értékesítő kollégáinkat.