TEL: +1800 9090 800
Your FASHION YOUR WAY with over 50% discount!

Nincsenek termékek a kosárban.

Expert a nagyvilágban

Az Expert franchise név immáron 18 Európai országban ,több
mint 50 éve igen magas piaci részesedéssel, folyamatosan teret nyerve tör előre. Az Expert termékcsoportokra szakosodott, profi értékesítői stábbal vár minden kedves érdeklődőt. Mindig szem előtt tartjuk a folyamatosan megújuló piaci trendeket, az innovatív újításokat, és a vásárlók által támasztott igényeket. Ezért cégünk személyre szabva, minden esetben a legmagasabb
minőséget kínálja a legalacsonyabb áron.

Az Expert a világon több mint 4000 üzleti egységgel, világszerte 21 országban több mint 1 millió négyzetméteren helyezkedik el. Az anyavállalatot 1967-ben alapították Zürichben, melynek székhelye mai napig Svájcban található.

Magyarországon 2014-től az ország számos pontján megtalálhatóak az UPOS Kereskedőház Kft. által üzemeltetett Expert műszaki szaküzletek, és áruházak.
2020-tól ismét jelen vagyunk az online kereskedelem hazai piacán is. Megújult weboldalunk korszerű megoldásokra építve, széles spektrumban kínál termékeket, és szolgáltatásokat minden kedves érdeklődő számára.

Az Expertben vásárolni garancia az első osztályú minőségre, az évtizedes múlttal rendelkező szakszerű kiszolgálásra, és a vásárlást követő jótállási időszak probléma mentességére.