TEL: +1800 9090 800
Your FASHION YOUR WAY with over 50% discount!

Nincsenek termékek a kosárban.

Kiváló felbontás, és lélegzet elállító portrék. Ez a Sony Alpha védjegye.

  • 2020.02.23.

Még egy fontos pillanat

Virtuóz kifejezés. A Sony full-frame tükör nélküli α7R IV gépe a fényképészi elképzelés csúcsa – ilyen kifejezőerő eddig közepes formátumú gépeknél volt elvárás, a kompakt váz pedig bámulatosan gyors eszközt rejt. Tudja meg, miként teszi hatékonyabbá a nagyobb merevség és csatlakoztathatóság.

Még inspirálóbb

Fedezze fel a fényképészet kifejezőerejének egy új dimenzióját a páratlan képminőségnek és feldolgozási sebességnek köszönhetően. Az α7R sorozat egy nagy teljesítményű taggal bővül, amely korszerű csatlakoztathatóságot és nagyobb fokú megbízhatóságot nyújt a profik igényeit kielégítve.

61 megapixeles Full-Frame, hátsó megvilágítású CMOS-érzékelő

61 MP1 Full-Frame, hátsó megvilágítású CMOS-érzékelő

Az újonnan fejlesztett Exmor R CMOS-képérzékelő páratlanul nagy felbontással büszkélkedhet. A hátsó megvilágítású kivitel nagy érzékenységet és alacsony zajszintet biztosít a rendkívül magas 61 megapixeles1 felbontás ellenére.

A legújabb képfeldolgozó processzor


A legújabb képfeldolgozó processzor

A BIONZ X képfeldolgozó processzor és a „front-end” LSI maximalizálja a nagy felbontású érzékelő teljesítményét, és akár 15 fokozatnyi2 dinamikatartományt képes elérni.

Széles normál ISO-tartomány: ISO 100–32 000

Széles normál ISO-tartomány: ISO 100–32 000

A megnövelt pixelszám ellenére az α7R IV biztosítja a legmagasabb ISO 32 0003 beállítást, és csökkenti a zajt az alacsony és közepes érzékenységi tartományokban a kiváló képminőség érdekében.

A kiváló felbontást maximalizáló tényezők

Vázba integrált, öttengelyes képstabilizálás

Vázba integrált, öttengelyes képstabilizálás

A vázba integrált, öttengelyes képstabilizáló algoritmusát a nagy felbontású 61,0 megapixeles1 képérzékelő teljesítményére optimalizálták. Így mindenben támogatja a kézből történő fotózást és akár 5,5 fokozattal4 nagyobb zársebességet garantál.

Fényképezzen síri csendben

Fényképezzen síri csendben

A csendes felvételkészítés nem csak ott előnyös, ahol fontos a csend, hanem a fényképezőgép rázkódásából eredő elmosódottságot is kiküszöböli. Egy rezgésmentes zár maximalizálja az α7R IV nagy felbontását az éles és tiszta fotókért.

Elmosódottságcsökkentő felépítés


Elmosódottságcsökkentő felépítés

Az α7R IV felbontásának maximalizálása érdekében a legkisebb rezgéseket is ki kell iktatni, ezért a Sony csillapító csavarokkal alakította át a záregységet, hogy azok elnyeljék a zár okozta rázkódásokat. Egy fejlett képstabilizáló algoritmussal ötvözve jelentősen csökken az elmosódottság, a részletek pedig tűélesek lesznek.

Rázkódásmentes távoli zárkioldás

Rázkódásmentes távoli zárkioldás

A külön megvásárolható vezeték nélküli távvezérlővel (RMT-P1BT) távolról lehet irányítani a fényképezőgépet, így a zárkioldó megnyomása által okozott rázkódás nélkül készíthet állóképeket. Ez maximalizálja a képérzékelő nagy felbontását.