TEL: +1800 9090 800
Your FASHION YOUR WAY with over 50% discount!

Nincsenek termékek a kosárban.

Sosem volt még ennyire kényelmes a takarítás, mint az Electrolux Pure Q9 porszívóval

  • 2020.09.05.

Az Electrolux Pure Q9 porszívó

A Pure Q9 porszívó családot a modern életvitelhez terveztük. A nagy teljesítményű modellek az eddigi legelegánsabb, legcsendesebb és legegyszerűbben kezelhető vezeték nélküli álló porszívóink. Az innovatív modellek dizájnját a legigényesebb enteriőrök inspirálták, ezért ezek a porszívók tökéletesen belesimulnak a modern városi otthonokba. Könnyű és sokoldalú porszívók – egyszerűen élmény velük a takarítás.


Tudta, hogy egy nemrégiben készült kutatás* szerint a tiszta környezet hatással van a hangulatunkra? A felmérésben részt vett válaszadók jelentős többsége (81%) boldogabbnak érzi magát, ha egy kellemes, tiszta otthonba érkezik haza. Ráadásul nem csak a hangulatukat befolyásolja a tisztaság. A válaszadók 85%-a sokkal nyugodtabb, 76%-a jobban alszik, 75%-a pedig kevésbé stresszes. Éppen ezért, az új Pure Q9 porszívókat úgy terveztük meg, hogy mindig kéznél legyenek, és Ön alaposan, ugyanakkor kényelmesen takaríthassa ki otthonát.


Egyszerűen csúsztassa a készüléket a töltőállomásra. Amint feltöltődött, egyszerűen letolhatja a porszívót a markolatánál fogva, és már szaladhat is végig vele a lakásban.

Egyenletes, stabil teljesítmény

A ciklon rendszer a beszívott levegőből leválasztja a porszemcséket, így a szűrők kevésbé tömődnek el és ritkábban kell őket tisztítani. Ennek köszönhetően a porszívó hatékonyan takarít függetlenül attól, mennyire van tele a portartály.

 

Maximális teljesítmény – minimális zaj

A kéziporszívó egységet úgy terveztük meg, hogy a lehető legcsendesebb legyen használat közben. A levegő beszívása és kifújása során is alacsony marad a zajszintje, s közben egyáltalán nem veszít a teljesítményéből. A hagyományos kézi porszívókhoz képest fele annyira hangos mindössze 73 dB(A) zajszintjével.


A kéziporszívó egység zajszintje a felére csökkent. 3 db(A) -el alacsonyabb a zajszintje, mint a hagyományos kézi porszívóké, például az Erogorapido porszívóé (az ISO 3743 szabvány alapján mérve).

Kivételesen hosszú üzemidő

Kiváló porfelszedő képessége és hosszú üzemideje is hozzájárul a kényelmes és alapos takarításhoz. Válasszon a 3 teljesítményfokozat közül, és porszívózzon akár 54 percig. Ha pedig valamiért félbe kell hagynia a takarítást, a memória funkció megjegyzi az utolsó beállításokat, így Ön ott folytathatja a porszívózást, ahol abbahagyta.

Öntisztító Brush Roll Clean technológia

A Brush Roll Clean kefetisztító technológia egyetlen gombnyomásra, automatikusan megtisztítja a porszívó forgókeféjét a hajszálaktól. A pedál érintésével a tisztítás automatikusan elindul – még kikapcsolt állapotban is!